SĂPTĂMÂNA NAȚIONALĂ A VOLUNTARIATULUI SĂRBĂTORITĂ ȘI LA CRAIOVA!

Voluntariatul ne tine conectati de oameni cu aceleasi pasiuni ca si noi. Ne mentine activi si hotarati in atingerea idealurilor noastre. Voluntariatul ne da energie si sansa de a ne folosi tot pachetul de abilitati si experiente. Cu alte cuvinte, voluntariatul ne tine in priza!

Anul acesta, Saptamana Nationala a Voluntariatului, care are loc intre 14 si 20 mai, este dedicata voluntarilor de toate varstele, de la cei mai tineri pana la cei cu experienta de zeci de ani!

Săptămâna Națională a Voluntariatului reprezintă o demonstrație și o sursă de inspirație privind puterea noastră, a tuturor, de a colabora pentru o schimbare pozitivă în comunitate, o oportunitate pentru organizații de a implementa idei de schimbare sau de a celebra public programele de voluntariat, sub umbrela unui eveniment național, o oglindă a diversității oamenilor, organizațiilor, cauzelor și activităților din sfera voluntariatului.

Anul acesta, Săptămâna Națională a Voluntariatului vine la Craiova cu actiuni menite sa promoveze voluntariatul, colectarea selectiva, valorile europene, mobilitatea urbana si nu in ultimul rand spatiile informale dedicate socializarii tinerillor.

Echipa de voluntari JCI Craiova va organiza intalniri joi si vineri in Centrul Vechi in intervalul orar 18:00 – 20:00 pentru a expune modalitatile prin care tinerii se pot implica in comunitate. Sambata, in Parcul Nicolae Romanescu, incepand cu ora 10:00 se va desfasura cea de-a doua editi edin acest an a evenimentului JCI Cycling Day pentru a parcurge un tur cu bicicletele prin oras, ziua terminandu-se cu o proiectie de film in aer liber. Duminica, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, incepand cu ora 12:00 se va desfasura un curs de management al voluntarilor.

Acest eveniment este realizat de catre Asociatia Junior Chamber International Craiova, Casa de Cultura a Studentilor Craiova si Casa de Cultură Traian Demetrescu in parteneriat cu RAADPFL Craiova, Salubritate Craiova, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret – DOLJ, EVOBRAND cu suportul oferit de catre Auchan Craiovita, Cornul Abundentei, Motanul Fabulos, Highlight Events4K si Europe Direct Sudul Olteniei.Navigare articole

«

»