Ești Parte din Familia Europeană!

JCI Craiova îți transmite că și tu “Ești Parte din Familia Europeană!” Așa că, miercuri, pe 9 mai, de la ora 17:00, vino să celebrăm împreună ziua Europei la Craiova, în Mercur Center, etaj IV!

Ce vom face cu ocazia acestui eveniment?
Ne vom cunoaște și vom discuta despre semnificația zilei de 9 mai. Vom afla ce înseamnă să fii cetățean european, ce valori europene comune împărțim cu celelalte țări membre ale Uniunii Europene (UE), ce beneficii aduce tinerilor români apartenența la UE. Instituțille UE funcționează în beneficiul cetățenilor europeni. Aflăm cum în cadrul seminarului din 9 mai, de la Adrian Preda, Info Officer la Europe Direct Sudul Olteniei.

În cadrul acestui eveniment, vei afla mai multe despre concursul de fotografie care debutează pe 10 mai, cu aceeasi temă “Ești parte din familia europeană!”, concurs cu premii electrizante!

Evenimentul este gratuit şi se adresează tuturor tinerilor cu vârsta între 15 și 30 de ani. Rugămintea noastră este să te înscrii la eveniment, fiind locuri limitate, aici.

Seminarul este realizat de #JCICraiova, cu sprijinul celor de la Europe Direct Sudul Olteniei Uniunea Studentilor din Romania ASFEAA -Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Asociaţia Tinerii 3DEB High-Rizers -AIESEC Craiova Centrul Local Craiova, Cercetașii României
Eveniment sponsorizat de EVOBRAND și Mercur Center.

Eveniment desfăşurat în cadrul proiectului „Promotori pentru democraţie europeană (ediţia a IV-a), desfăşurat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Asociaţia Pro Democraţia (APD) şi Group of the European Youth for Change (GEYC). Acest proiect îşi propune să implice în fiecare an câte 30 de tineri în promovarea democraţiei şi a valorilor care îi unesc pe cetăţenii Uniunii Europene, cu scopul de a informa organizaţiile de tineret din România cu privire la rolul și modul de funcționare a instituțiilor Uniunii Europene, promovarea importanței democrației parlamentare europene și a participării democratice.”

Vă așteptăm cu drag și voie bună!

Persoană de contact:
Bistriceanu Andra
contact@jcicraiova.roNavigare articole

«

»