CleanUP Craiova

JCI Craiova, împreună cu partenerii săi, aduce în atenția publicului rezultatele impresionante ale proiectului CleanUP Craiova, desfășurat în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2023. Proiectul a fost dedicat promovării ecologizării și responsabilității față de mediu în rândul tinerilor, cu o serie variată de activități și evenimente.

Pe parcursul întregului an, am organizat o gamă diversă de evenimente, cum ar fi Ateliere de Ecoresponsabilitate, Ateliere de tip STEM, Ateliere de politici de mediu, Ateliere de manufacturare barci din PET-uri, Competiții cu Barcile din PET-uri, Proiecții de filme tematice în protecția mediului, Green Debate, SDG Trainings, și Green Hackathon. Împreună cu partenerii noștri, am reușit să atragem un număr impresionant de aproximativ 2000 de beneficiari tineri și elevi, implicați activ în aceste inițiative.

Colaborarea noastră cu parteneri precum ADI ECODOLJ, ECOSUD, Salubritate Craiova și firma Sauleanu și Asociații a fost esențială pentru succesul și impactul pozitiv al proiectului nostru. Prin eforturile comune și angajamentul față de cauzele ecologice, am reușit să inspirăm și să educăm o nouă generație de cetățeni responsabili și conștienți de importanța protejării mediului înconjurător.

„Implementarea proiectului CleanUP Craiova a reprezentat o experiență extraordinară și plină de satisfacții pentru echipa noastră. Ne bucurăm să vedem că am reușit să atragem un număr semnificativ de tineri și să îi implicăm activ în acțiunile noastre de ecologizare și educație. Rezultatele obținute reflectă angajamentul nostru comun față de protejarea mediului și ne motivează să continuăm să dezvoltăm și să implementăm astfel de inițiative în comunitatea noastră”, a declarat Matei Alexandra, ofiter de comunicare al proiectului.

JCI Craiova reconfirmă angajamentul său de a continua să dezvolte și să susțină proiecte și inițiative care promovează sustenabilitatea și protecția mediului înconjurător. Ne propunem să continuăm colaborarea cu partenerii noștri și să inspirăm și să mobilizăm comunitatea noastră pentru a crea un viitor mai verde și mai sănătos pentru generațiile viitoare.

Proiectul CleanUp Craiova  este implementat de către Asociația JCI Craiova fiind cofinanțat de Uniunea Europeana prin consorțiul de ONG-uri din Piedmonte, in proiectul cadru “Mindchangers – Regions and youth for Planet and People” CSO-LA/2020/415-010).Navigare articole

«