ONE HUMAN RACE CRAIOVA

La inițiativa tinerilor voluntari care cred în egalitate, unicitate și diversitate, JCI te invită să fii tu începutul schimbării, sâmbătă, 9 septembrie, în piața Frații Buzești, începând cu ora 19:00. Impreuna vom viziona clipuri video sugestive dar si animatie special dezvoltată pentru acest eveniment.

ONE HUMAN RACE a apărut ca răspuns la întrebarea ”Cum îi putem determina pe oameni să adopte o atitudine pozitivă în fața diferențelor care îi despart în loc să îi unească?”

ONE HUMAN RACE  oferă o altă perspectivă asupra lumii în care te afli, dar mai ales, asupra felului în care privești oamenii din jurul tău, vei descoperi impactul pe care TU îl ai asupra societății.

Proiectul se încadrează în obiectivele campaniei No Hate Movement, campanie care lupta pentru egalitate, demnitate, drepturile omului și diversitate, fiind și o acțiune dedicata luptei impotriva discursului de ură, rasismului și discriminarii în formele pe care acestea le iau în online.

“Nimeni nu se naşte urând alte persoane pentru culoarea pielii lor sau pentru religia lor. Oamenii învaţă să urască, iar dacă pot învăţa ura, pot învăţa şi iubirea, care este un sentiment mai apropiat de inima omului.” Nelson Mandela

Noutăți cu privire la eveniment gasiti pe evenimentul de pe facebook: ONE HUMAN RACE

Misiunea JCI Craiova este aceea de a fi o platformă de oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a crea schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.

Proiectele JCI Craiova se desfaşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI:

  • antreprenoriat şi business,
  • dezvoltare personală şi leadership,
  • responsabilitate socială – implicare în comunitate,
  • relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul international principal ONU.

Prin specificul organizatiei, in raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitate cetateanului de drept, JCI promoveaza implicarea activa a antreprenorilor in comunitatea locala, stimuleaza implicarea tinerilor in aparatul decizional si conceptul de cetatenie activa. Detalii pe www.jcicraiova.ro .

Coordonator One Human Race
Iană Victoria
Tel. 0755 816 656

JCI Craiova-one human raceNavigare articole

«

»