Cycling Occupy Street

Editie lunara – august 2017 a JCI Cycling Day
Cycling Occupy Street

Hai la o tura de seara growzavă!

Puppets Occupy Street Festival Craiova 2017 se apropie cu pasi repezi si ne-am decis sa invitam papusile (la propriu) la o plimbare cu bicicleta prin orasul nostru. Cu alte cuvinte editia din aceasta luna a JCI Cycling Day se desfasoara in sustinerea festivalului mai sus amintit.

Proiectul este o acțiune dedicată cetățenilor din Craiova și are ca scop conștientizarea publicului larg și a presei de nevoia promovării utilizării bicicletei ca o componentă esențială a mobilității urbane durabile și alternativă viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul in comun și deplasarea pietonală.

Dăm startul sâmbătă, 19 august la ora 18.15 pe următorul traseu: Parcul N. Romanescu – Str. Calea Unirii – Str. Corneliu Coposu – Str. Caracal – Str. Henri Coanda – Calea Bucuresti – Bld.Decebal/ JUMP GYM Metal Lemn (pauza hidratare) – Bld. Dacia – Bld Carol I – Pasajul Universitatii – Str. Eugeniu Carada – Str. CD Fortunescu – Str. Simion Barnutiu – Calea Unirii – Parcul N. Romanescu.

Partenerul acestui eveniment este sala de fitness Jump GYM Metal Lemn care oferă primilor 50 de participanți prezenti invitații de o zi valabile pentru toate clasele.

Persoanele care nu posedă biciclete le pot inchiria de la centrul de închirieri din Parcul N. Romanescu. Primele 50 de persoane au reducere de 50% la închirierea bicicletelor.

Inițiativă susținută de către Asociatia Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova, AIESEC Craiova, GROWJump GYM Metal LemnDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret – DOLJ si Decathlon Craiova.

Evenimentul poate fi accesat aici: Cycling Occupy Street

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor craioveni pot fi gasite pe site-ul www.jcicraiova.ro  si pagina de facebook JCI Craiova https://www.facebook.com/jcicraiova.
Persoana de contact: Tanase Iulian – 0763805615

Cycling Occupy Street-august 2017Navigare articole

«

»