Meet JCI Craiova

JCI Craiova lansează o nouă etapă din campania de recrutare pentru viitori membri prin evenimentul „MEET JCI?”. Organizația locală face parte din comunitatea Junior Chamber International (JCI) și, la nivel mondial, aderă la viziunea de a fi cea mai importantă rețea de tineri cetăţeni activi (18 – 40 ani) dornici să aducă SCHIMBĂRI POZITIVE ÎN SOCIETATE.

În cadrul evenimentului „MEET JCI?”, cei interesaţi au ocazia să cunoască una dintre cele mai active organizaţii de tineri antreprenori din lume. Oportunităţile oferite de JCI Craiova vor fi prezentate marti, 21 noiembrie, ora 17.30, la MERCUR Center, etaj 4.

De 100 de ani, în lume, JCI dezvoltă potenţialul tinerilor prin proiecte pe domeniile antreprenoriat, internaţionalism, comunitate şi dezvoltare personală.

Speakerul acestei ediții va fi Radu Ghinea, Director Executiv AIMMAIPE Craiova.

La „MEET JCI?“, participanții:
• vor afla mai multe despre misiunea, viziunea şi obiectivele JCI Craiova și vor face cunoștință cu echipa locală;
• vor primi informații despre proiectele realizate precum și despre cele care sunt în curs de implementare în acest an şi vor afla cum se poate implica un membru în proiectele JCI Craiova;
• vor vedea ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt beneficiile și de ce JCI reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională.

Membrii JCI:
• sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani, dornici să se implice în realizarea de schimbări pozitive în comunitatea din care fac parte;
• caută în permanenţă noi experiențe de dezvoltare, comunicare și colaborare prin networking;
• sunt persoane active și cu inițiativă, care se implică voluntar în activităţi menite să dezvolte comunitatea din care fac parte;
• investesc timpul lor liber pentru a putea fi activi și a participa la proiectele organizaţiei.
• conştientizează importanţa implicării în activităţi de voluntariat menite să dezvolte mediul local, cu impact asupra comunităţii şi implicit asupra propriei persoane pentru o viaţă mai bună.
• sunt lideri în permanentă dezvoltare

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu membrii JCI Craiova, vor afla ce îi motivează pe aceștia și ce au găsit în cadrul echipei.

Daca vrei sa iti pui amprenta asupra comunitatii tale completeaza acest formular:Navigare articole

«

»