JCI Fit Day 2016

Este timpul sa ne relaxam atat noi,cei tineri,cat si adultii iar caldura de afara nu ar trebui sa ne opreasca.Vă aşteptăm duminica, 21 AUGUST 2016,  începand cu ora 10.00  in Piata Mihai Viteazul la cel mai mare curs de aerobic din Craiova. Impreuna dam startul miscarii!

Proiectul dezvoltat de catre Asociatia Junior Chamber International Craiova este o actiune dedicata cetatenilor din Craiova si are ca scop atentionarea publicului larg asupra unui stil de viata sanatos prin sport.

De ce trebuie sa participi si tu? Acum ca este vara ne putem relaxa si distra impreuna. In opinia mea,sportul nu este doar o modalitate de a scapa de kilogramele nedorite sau de a-ti prelungi viata, ci si o oportunitate de dezoltare personala,de autocunoastere,de depasire a limitelor,de a fi mai fericit sau de a-ti largi cercul de prieteni.

De ce ai nevoie pentru a participa? Ei bine, este nevoie sa completezi formularul de inscriere aflat pe pagina oficiala a evenimentului ,,JCI FIT DAY’’ – https://www.facebook.com/events/620246544819478/ sau de pe site-ul www.jcicraiova.ro. Acestea fiind spuse,va asteptam duminica pentru a demonstra ca este posibil sa strangi la un loc un numar mare de oameni,chiar daca nu le oferi mici si bere,ci apa si sport.

Proiectele JCI Craiova se desfaşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI:  antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul international principal ONU.

Prin specificul organizatiei, în raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitate cetățeanului de drept , JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în societate si conceptul de cetatenie activă.

Persoana de contact:

Coordonator eveniment Coordonator voluntari IPP JCI Craiova
Bebu Ana-Maria Gancea Octavia Tanase Iulian
tel. 078418446 tel. 0760618522 tel. 0763805615
bebuanamaria@jcicraiova.ro iulian.tanase@jcicraiova.ro

afis-fit-dayNavigare articole

«

»