Fashion vs sport – Cycling Day

  • Terasa Mercur Center devine principalul punct de atracție vineri, 19 august, în Centrul Comercial și își invită clienții la un maraton de shopping și activități sportive.
  • Terasa Mercur Center va gazdui demonstratii sportive de baschet, volei, tenis si baby fotbal. Parteneri: branduri de fashion-sport din Mercur Center vor fi prezente pe terasa centrului comercial si vor avea fiecare o suprafata de expunere. Un reprezentant al brandurilor va oferi informatii si va invita clientii in magazin.
  • Sportivii craioveni vor fi prezenti la Mercur Center, incepand cu orele 18.00 si vor interactiona cu vizitatorii centrului comercial. Atmosfera de sarbatoare va fi intregita de moderatorul si DJ-ul Evenimentului.
  • Cycling day este o parte a evenimentului

FASHION VS SPORT organizat în Mercur Center. Reprezintă o acțiune dedicată cetățenilor din Craiova și are ca scop conștientizarea publicului larg și a presei de nevoia promovării utilizării bicicletei ca o componentă esențiala a mobilității urbane durabile și alternativa viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul în comun și deplasarea pietonală.

Prin acest proiect ne dorim să atragem și atenţia participanţilor din trafic cu privire la siguranţa bicicliştilor şi totodata ne dorim să promovam mersul pe bicicleta, reducând gradul de poluare citadină.

Acțiunea constă într-o plimbare pașnică pe biciclete având următorul traseu:
– Piața Mihai Viteazul
– Popa Șapcă
– Mihai Viteazul
– Bibescu
– Brestei
– Nicolae Titulescu
– Amaradia
– Dacia
– Frații Golești
– Carol I
– Calea București
– A.I. Cuza
– Piața Mihai Viteazul

Primăria Municipiului  Craiova – aflată pe Strada Unirii, a fost construită între anii 1906-1916, după planurile arhitecţilor I. Mincu şi C. Iotzu, având interiorul bogat ornamentat cu vitralii, candelabre şi mozaicuri.

Teatrul Naţional – aflat pe strada A. I. Cuza, a fost înfiinţat în anul 1850 de către Costache Caragiale şi Costache Mihăileanu. Clădirea a fost inaugurată în 1975 şi conţine şi un muzeu ce adăposteşte circa 5000 de documente valoroase.

Universitatea – aflată pe strada A. I, Cuza, a fost ridicată în 1890, în stil neoclasic, după planurile arhitectului I. Soculescu. A început să funcţioneze ca universitate în 1947, deoarece iniţial a adăpostit Palatul  de Justiţie.

Gradina botanica – este a patra grădină botanică universitară din ţară, după cele din Bucureşti, Cluj, şi Iaşi

UN EVENIMENT MERCUR CENTER, AIESEC ȘI JCINavigare articole

«

»