Atelierul Digital – 25.07.2016

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru studenți și antreprenori  care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

La eveniment vor fi prezenți specialiști Google precum Elena Dobre, strategist în marketing online, Cristian Ignat, Fondator Canopy, Anabela Luca, Managing Director și Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade, Dragos Smeu, Performance Manager Kubis Interactive, Adrian Enache, Co-founder The Masterplan Agency, Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy Managing Directori Prospect.

Următoarea sesiune va avea loc în sala Albastra a Universității din Craiova, în ziua de luni, 25.07.2016, in intervalul orar 16:00 – 20:00. Este de ajuns să participați doar la o sesiune pentru a vă începe drumul către certificarea Google.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelieul Digital pot fi consultate aici.

Formularul de înscriere poate fi găsit aici.Navigare articole

«

»