Importanta intelegerii antreprenoriatului

Intr-o piata de afaceri aflata la inceputurile sale,  cultura si educatia antreprenoriala au un rol crucial in dezvoltarea cu succes a organizatiilor si a comunitatii locale din care acestea fac parte. In acest sens suntem fericiti sa anuntam proaspata colaborare dintre JCI Craiova, Adunarea pentru Filosofie si Catedra de Filosofie a Universitatii din Craiova finalizata prin proiectul “Intelege Antreprenoriatul!

Intelege Antreprenoriatul!” consta intr-o serie de evenimente care au ca scop cunoasterea fundamentelor culturale ale economiei  politice precum si ale organizarii  antreprenoriale. Intalnirile de anul acesta se vor centra in jurul lecturii si dezbaterii publice a doua lucrari: “Avutia Natiunilor”  de Adam Smith si “Despre democratie in America” de Alexis de Tocqueville. La evenimente vor lua parte antreprenori si teoreticieni, invitati pentru a contribui la fixarea conceptelor elementare ale culturii antreprenoriale si la desfiintarea miturilor cu privire la ele.

Pentru mai multe detalii si pentru inscrierea la evenimentele noastre bilunare, va invitam pe site-ul oficial.Navigare articole

«

»