Workshop: Managementul Proiectelor Europene

JCI Craiova va face un cadou de sarbatori ce  va avea rezultate cu siguranta in noul an. In data de 7.12 de la ora 16:00, pentru patru ore, organizam workshop-ul “Managementul Proiectelor Europene”, coordonat de Constantin Crăițoiu.

Dacă sunteți interesați să participați la workshop și să aflați mai multe informații despre proiectele JCI Craiova, vă invităm să vă înscrieți aici.

Constantin Crăițoiu este lect. univ. dr.  și membru în Consiliul Departamentului de Sociologie, Științe Politice, Filosofie și Jurnalism la Facultatea de Științe Sociale a Universității din Craiova. Predă cursurile de sociologia culturii și metodologia cercetării sociologice.

A participat la derularea a zeci de cercetări sociologice de teren, colaborând de-a lungul anilor cu mai multe institute de cercetare, precum IRSOP, Data Media, INSOMAR, Institutul Social Oltenia, Institutul pentru Cercetare Directă ș.a. Este coautor la 15 cărți, cele mai multe dintre ele valorificând rezultatele unor campanii de cercetare sociologică de teren, luând forma unor monografii sociologice.Navigare articole

«

»