FOTBAL: TREZITI DE PAUZA!

Craiova a plecat linistita si increzatoare la Turnu Magurele, insa Turris i-a suflat in vis prima repriza, eficienta si golul din prima parte a jocului tresind-o din pumni pe Stiinta care nu a vrut să arate ca intre ea si echipa gazda sunt doua esaloane distanta.

Chiar daca in prima parte a jocului oltenii nu au reusit sa ofere spectacol pe teren, cei din tribune au fost fantastici ca de obicei, dominand fondul sonor de la malul Dunarii.

Prima repriza nu a fost chiar cea mai reusita pentru craioveni, Donkor oferindu-i un assist turneanului Fotescu, Magurele luand conducerea pe tabela de marcaj. Pana la pauza, Craiova mai putea primi gol, insa sutul aceluiasi Fotescu a depășit bara portii pazita de Laurentiu Popescu.

Dupa pauza, pe teren a aparut o alta echipa, Mangia operand si doua schimbari decisive. O faza lucrata intre Tiago si Donkor s-a dovedit a fi decisiva pentru alb-albastri, ghanezul restabilind egalitatea pe tabela de marcaj. Oltenii nici nu au apucat sa se bucure bine de gol, caci din piciorul lui Bancu avea sa iasa si a doua reusita.

Andrei Burlacu si-a pus si el numele pe lista marcatorilor, tanarul oltean aducand linistea in tabara Stiintei. Baietii lui Mangia nu s-au oprit aici, Alex Cicaldau jucandu-se cu apararea turneana si inchizand tabela la 4-1 pentru Universitatea.

Craiova face o repriza secunda senzationala si se califica la pas in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, acolo unde isi va continua drumul la finalul lunii februarie. Alb-albastrii mai au de facut 3 pasi pana la comoara!

Sursa foto: Universitatea Craiova

Autor: Maria Olteanu

 Navigare articole

«

»