FOTBAL: CONTINUATI SPECTACOLUL!

Craiova este inca in doliu dupa dispariția fulgeratoare a lui Ilie Balaci, insa continua sa faca meciuri memorabile in teren, ultimele victorii fiind dedicate de echipa din iarba, echipei din cer. A fost mai intai succesul istoric si asteptat timp de 16 ani contra FCSB-ului si apoi victoria la scor de neprezentare la Giurgiu, pe terenul Astrei.

Alb-albastrii isi continua traseul maine, la Turnu Magurele, pentru meciul din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei, victoria fiind cuvantul de ordine in tabara olteana. Craiovenii pornesc favoriti ai acestei partide, atat prin prisma faptului ca vin dintr-un eslon superior, cat si datorita faptului ca abordeaza partida cu gandul la apărarea trofeului cucerit in luna mai, in exil, la Bucuresti.

Daca in cadrul 16-imilor, Craiova a aratat cine este echipa din primul pluton, impunandu-se in fata celor de la Sportul Snagov, meciul contra celor de la Turris pare si mai mult la indemana juvetilor, care au de partea lor si un moral excelent.

Craiova este obligata sa nu faca pasi gresiti si sa isi incante fanii, caci o victorie la scor ar creste si mai mult aripile alb-albastrilor care ajung la finalul saptamanii pana in Moldova, la Iasi, pentru meciul cu Poli.

Anul trecut, in optimi, craiovenii au trecut prin fum, insa nu s-au afumat complet, pe terenul divizionarei secunde CS Afumati, echipa gazda conducand ostilitatile, avand avantaj si pe tabela de marcaj de doua ori.

Partida dintre Turnu Magurele si Universitatea Craiova se va desfasura maine, 30 octombrie, de la ora 19:00 si in direct pe Digi Sport.

Sursa foto: Universitatea Craiova

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»