FOTBAL: DE CE UITAM UNEORI SA FIM OAMENI?

Minutul 10 al partidei CSM Politehnica Iasi-Universitatea Craiova ne-a amintit tuturor despre marile tragedii din fotbalul romanesc si cel putin o secunda cu totii am avut in cap imaginea unei noi drame.

O faza care nu anunta mare lucru s-a dovedit a fi o faza ce putea sa curme viata unui om, caci inconstienta si brutalitatea lui Laurentiu Rus, l-au doborat pe pustiul Mihaila, Vali zacand inert aproape de mijlocul terenului.

Ce a urmat a fost de-a dreptul emoționant. In lipsa unui echipaj medical de specialitate, caci ambulantele prezente la stadion nu erau din acelasi film, croatul Ivan Martic a oferit imaginea anului in fotbalul romanesc.

Marcat profund de cele intamplate in iarba si constient de tragedia ce era pe cale sa se petreaca, jucatorul croat a mers la aproximativ 30 de metri de locul accidentului, inmarmurit de durere si inecat in propriile lacrimi, rugandu-se pentru sanatatea mai tanarului sau coleg, demonstrandu-ne tuturor ca sufletul este cel mai important dar pe care il avem. Imaginile au fost de-a dreptul zguduitoare, insa rugaciunea croatului a fost ascultata, caci starea de sanatate a lui Mihaila s-a imbunatatit, acesta fiind transportat in stare stabila la spital.

Din primele informatii, s-a constat ca a suferit o comotie cerebrala, fiind inconstient intre 30 de secunde si un minut, insa in aceste momente se afla in afara oricarui pericol. Va ramane sub supraveghere medicala in aceasta noapte la Iasi, urmand ca in functie de evolutia de peste noapte sa faca sau nu deplasarea in cursul zilei de maine la Craiova.

Sursa foto: Fanatik

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»