Treasure Hunt 2016

Fie că ești student fie că ești elev, hai alături de noi intr-una dintre cele mai mari aventuri ale lunii. Vă așteptăm, sâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 16:00 în Grădina Botanică la cea mai mare vânătoare de comori din Craiova! Vom împărtăși împreună pasiunea noastră comună, istoria!

Proiectul dezvoltat de asociația Junior Chamber International Craiova este o acțiune dedicată tinerilor din Craiova și are ca scop acumularea de noi cunoștințe despre istoria țării într-un mod plăcut alături de prieteni.

De ce trebuie să participi și tu? Acum că vara s-a încheiat nu înseamnă că trebuie să încetăm să ne mai distrăm. Și pentru că tot se apropie ziua internațională a limbii române de ce să nu participăm la câteva ore de divertisment cultural unde nu numai că ne vom dezvolta abilitățile de lucru în echipă, dar ne vom și distra căutând comorile ascunse chiar în orașul nostru.

De ce ai nevoie pentru a participa? Ei bine, este nevoie să îți înscri echipa formată din 5 persoane completând formularul de înscriere aflat pe pagina oficială a evenimentului TREASURE HUNT CRAIOVA https://www.facebook.com/events/1148286791908390/  sau pe site-ul www.jcicraiova.ro.  Acestea fiind spuse, vă așteptăm sâmbătă, 3 septembrie pentru a porni în cea mai mare provocare a sezonului!

Proiectele JCI Craiova se desfăşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI:  antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul internațional principal ONU.

Prin specificul organizației, în raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitatea cetățeanului de drept, JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în societate și conceptul de cetățenie activă.

Persoane de contact:

Coordonator eveniment: Coordonator voluntari:
Staicu Florina Teodora Gancea Octavian                           
tel. 0762177222 tel.0760618522
florinateodora123@yahoo.com gancea.octavian@jcicraiova.ro

AFIS-TREASURE-HUNTNavigare articole

«

»