Despre facturarea online – prezentare 3facturi.ro

Asociatia Junior Chamber International Craiova  – JCI Craiova și 3facturi.ro organizează joi 26 iunie, ora 18.00, la sediul firmei Protektor financiar  din Craiova , Str. Felix Aderca , Nr.3 , demisol , (vis a vis de Piata Veche) un eveniment despre posibilitatile oferite de facturarea online. Simona Buzatu, unul dintre cei doi fondatori ai site-ului www.3facturi.ro, va vorbi despre avantajele serviciilor online și va face o demonstrație a serviciului gratuit de facturare www.3facturi.ro.

Activitățile administrative răpesc o parte importantă a timpului atunci când ai propria afacere. Mai mult, te forțează să fii legat de birou. 3facturi.ro a apărut tocmai din această necesitate de a oferi sprijin tinerilor întreprinzători în emiterea și gestionarea facturilor lor, ajutându-i să fie mai eficienți și oferindu-le posibilitea de a lucra de oriunde.

În cadrul evenimentului vom vorbi despre avantajele folosirii unui sistem de facturare online, precum acela de a fi ghidat pas cu pas în emiterea facturii, aigurându-te că facturile emise conțin întotdeauna toate datele cerute de legislația în vigoare, calcularea automată a TVA și a prețului final sau selectarea rapidă a clienților și produselor firmei.

Totodată, vom face o demonstrație a serviciului 3facturi.ro, încât în 30 de minute vei deveni expert în a emite facturi online, și vei putea începe să folosești gratuit 3facturi.ro pentru firma ta.
Mai mult, vom prezenta și aplicația pentru telefoanele mobile si tablete, care va fi lansată cu această ocazie.

Poți veni cu propriul laptop sau poți avea acces la unul din cele câteva calculatoare puse la dispozitie de organizatori, pentru a testa site-ul pe loc.

3facturi.ro este un serviciu dezvoltat in colaborare cu biroul de contabilitate Cabinet NG din Craiova.

Pentru confirmari, trimite un email la simona@3facturi.ro pana pe data de 24 iunie, inclusiv. Accesul este gratuit, in limita locurilor disponibile.

Tanase Iulian

Presedinte 2014
Junior Chamber International (JCI) Craiova

www.jcicraiova.ro

Tel.: 0763805615

Mail: iulian.tanase@jcicraiova.ro

Tema 2014 JCI România – “ACT AS ONE”

Tema 2014 JCI – “UNITE TO IMPACT”

Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe FacebookNavigare articole

«

»