Curs formare Lideri Award Craiova

Fundația The Duke of Edinburgh’s International Award Romania organizează, împreună cu JCI Craiova, coordonatorul Award-ului în județul Dolj, cursul de formare de noi Lideri Award pentru programul The Duke of Edinburgh’s International Award Romania în Craiova.

Scopul cursului de formare de Lideri Award este de a crea o rețea județeană de susținători ai programului The Duke of Edinburgh’s International Award România care să faciliteze accesul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 de ani, din județul Dolj, la programul Award, oferindu-le astfel sprijin în atingerea obiectivelor propuse și finalizarea activităților desfășurate în cadrul secțiunilor Award-ului (Voluntariat, Abilități Personale, Activități Fizice, Aventură).

The Duke of Edinburgh’s International Award este un program de dezvoltare personală inițiat de către Prințul Philip al Marii Britanii în 1956, fiind prezent în peste 140 de țări la nivel mondial. În România, programul este patronat de către Alteța Sa Regală, Principesa Moștenitoare Margareta a României, susținut de Ministerul Educației Naționale potrivit parteneriatului cu numărul MEN 9514/25.06.2013 și câștigător al premiului I în cadrul Galei Societății Civile, secțiunea tineret, din 10 iunie 2014.

Acest curs de formare vine la solicitarea voastră, dupa lansarea programului Award la Craiova ce a avut loc în data de 5 Iunie 2014 și după formarea primei echipe de Lideri Award în perioada 6-7 Iunie 2014, la Craiova.
Acest curs de noi Lideri Award va avea loc în perioada 27-28 Iunie 2014 în vederea formării membrilor organizațiilor ca Lideri Award, statut recunoscut la nivel național și internațional. Liderii vor înscrie și sprijini tinerii, viitori participanți în program. Cursul se va desfășura vineri de la orele 17:00 – 20:00 și sâmbătă de la orele 09:00 – 17:00, cu un număr limitat de 16 de participanți și nu presupune costuri.

Pentru înscrierea la cursul de formare de Lideri Award, vă rugăm să consultați documentul atașat acestui document și să ne contactați la adresa mihaela.stanciu@dofe.ro sau la numărul de telefon 0755 100 147 până la data de 20 Iunie 2014.Navigare articole

«

»