Craiova StartUP 2.0

Vrei să îți pui în practică ideea ta de afacere? Cauți finantare pentru a o dezvolta? Dacă ai raspuns afirmativ la cele doua intrebari, te așteptam la Craiova StartUP 2.0 joi, 13 februarie 2020 începând cu ora 17.00 la etajul IV din Mercur Center.

Asociația Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova dezvolta în cursul acestui an impreuna cu Mercur Center si Evobrand o serie de evenimente menite să anime comunitatea antreprenorială din Craiova. Unul dintre aceste evenimente este Craiova StartUP care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 20 si 40 de ani interesați să își deschidă o afacere non agricolă din regiunea Sud-Vest.

Seminarul are ca scop principal informarea potențialilor solicitanți cu privire la: condițiile de accesare a fondurilor, tipurile de investiții și cheltuieli eligibile, modalitatea de plata, sustenabilitatea firmelor .

Evenimentul se va concentra pe cele doua programe de finanțare: Solidar StartUP si AYEN – Active Youth Entrepreneurship Network. În cadrul seminarului vor fi prezentate diferențele dintre cele doua programe de finanțare, avantajele /dezavantajele și condițiile specifice fiecărei măsuri.

Înscrierile se fac completând formularul online la:
https://forms.gle/on61F3X57qFtS3TA7

Pentru mai multe informații vă stăm la dispozitie.

Va asteptam la eveniment !Navigare articole

«

»