CRAIOVA PE BICICLETE!

Te-ai gândit vreodată că poți deveni un factor catalizator într-un proiect? Ți-ai închipiut cum ar arăta lumea dacă și tu, alături de alții la fel de inspirați și de dornici ca tine, ai reuși să construiești un fundament solid, pe care să inserezi ulterior schimbarea în mai bine?

Este din ce în ce mai dificil, aproape imposibil, să evadăm din ritmul cotidian alert și din vâltoarea dură a realității, să ignorăm zbuciumul apăsător al lumii, să avem timp să ne gândim și să reflectăm. Ca într-un avatar, zilnic, suntem concentrați să umplem fiecare virgulă a timpului nostru, cufundându-ne printre gadget-uri și rețele de socializare.

Acum, ești la doar cateva click-uri distanta, iar transformarea poate să fie vizibilă dacă și tu votezi proiectul nostru, dacă ai încredere în noi, dar, mai mult de atât, în tine și în convingerile tale.

Este tot mai obositor să observăm impasibilitatea celor din jur, iar in contextul actual, dezvoltrea comunitara trebuie sa rezolve problemele concrete de mobilitate urbana!

Cu toții avem puterea incomensurabilă de a face viitorul să arate altfel, să îl cromatizăm și metamorfozăm, indiferent de obstcaole și bariere!

Succesul ardent de mâine este efortul susținut de azi!

Accesează link-ul următor https://craiova.decid.ro/proiecte/craiova-pe-biciclete/, parcurge pașii de autentificare și votează Craiova pe biciclete!Navigare articole

«

»