CRAIOVA START-UP NATION

Craiova Start-UP Nation face parte din seria de evenimente initiate de catre organizatia JCI Craiova destinate promovarii masurilor de finantare pentru anul 2020.

Astfel, joi, pe 27 februarie, incepand cu ora 17.00, la Mercur Center etajul IV te asteptam la o sesiune de informare despre unul dintre cele mai așteptate programe pentru finanțarea micilor afaceri de la noi – Start-UP Nation 2020.

Vom expune posibilitati de finantare, kit-uri de finantare destinate diferitelor tipuri de business-uri din domenii generale precum constructii, logistica, medical, productie, foto-video, food, beauty sau mentenanta auto.

Alaturi de noi vor fi reprezentantii unei firme cu cel mai mare portofoliu de proiecte semnate si gata de implementare din Romania avand o rata de succes de cca 97% pe sectorul de SUN.

Inscrierile la eveniment se fac accesand acest link: https://forms.gle/3mYttao7qu2K4MC86

Locuri limitate!!

“Start-Up Nation 2020, cea de-a treia ediție a programului prin care guvernul acordă finanțare în valoare de 200.000 de lei firmelor nou înființate, va primi undă verde până la rectificarea bugetară din acest an.”Navigare articole

«

»