WORKING ON MYSELF!

Te-ai întrebat vreodata unde vei ajunge peste câțiva ani, ai stat treaz nopți întregi încercând să-ți imaginezi unde, cine, cum vei fi și cum va arăta viața ta de adult, fără nicio idee la ce te așteaptă?

Ca tineri, suntem într-o perioadă în care toți cei din jurul nostru, părinți, profesori, rude, ne presează să ne plănuim întregul viitor cu dorința de a ne ghida spre performanță profesională și, implicit socială, însă cu repercusiuni total opuse. Să descoperi pe ce drum vrei să o ia viața ta este pe cât de necesar și important, pe atât de anevoios, căci apar în scenă îndoiala, teama, regretul, care ne pun în cale obstacole și ne țin în loc.

Care e pasiunea mea, ce domeniu aș urma cu plăcere? Există oare ceva care să mi se potrivească? Sunt destul de bun și de inteligent să fac asta? Apoi, chiar și după ce îți găsești în sfârșit o vocație, apar alte mii de indoieli: dacă fac asta, oare chiar o să reușesc? O să am succes? Care e cheia succesului?

Organizatia JCI Craiova vine in ajutorul tau cu un set de evenimente de dezvoltare vocationala prin care profesionisti din domeniile IT, medicina, militar, resurse umane, marketing, avocatura, administrativ, antreprenori isi impartasesc experientele personale, ne povestesc despre cat de greu sau usor a fost, despre ce urcusuri si coborasuri au intalnit, despre cine le-a fost alaturi si despre cum sa invatam sa asteptam ca toate se intampla la momentul potrivit!

Evenimentele <<Working on myself>> revin pentru a-ți oferi în continuare ajutor și sprijin în descoperirea drumului tău în viață!

Daca te regasesti in textul de mai sus, vino joi, 5 martie incepand cu ora 19.00 la Mercur Center, etaj IV la prima editie din acest an. Nu uita sa te inscrii deoarece locurile sunt limitate!!!

https://forms.gle/qK52LhR1s8t6Tc3v6

Te asteptam cu interes si curiozitate, ca asa suntem noi, tinerii!
Ganduri faine!Navigare articole

«

»