VOLEI (M): ÎNGENUNCHIAȚI ÎN CAPITALĂ

Voleibalistii de la SCM Craiova au pierdut in aceasta seara cu scorul de 3-0 (25-23; 27-25; 26-24) partida contra celor de la Dinamo Bucuresti, la capatul unei prestatii mult sub asteptari.

Oltenii au incepund furibund partida, iar dupa primele minutele de joc se prefigura o victorie lejera obtinuta in soseaua Stefan cel Mare. Nu a fost insa asa, caci de la 20-14 pentru formatia din Banie, meciul a luat o alta turnura, iar dinamovistii, care au apăsat pe pedala de accelearatie au revenit in joc, incheind setul la 25-23.

Craiova a dat semne de revenire, dar pe fondul unor erori de arbitraj, baietii lui Dan Pascu au pierdut si setul secund, in prelungiri insa, dupa o revenire frumoasa.

Intr-o zi proasta, căpitanul Laurentiu Lica nu a putut sa sune remontada in teren, iar dinamovistii s-au distrat, avand 23-18 pe tabela la finele actului al treilea. Gratie reusitelor lui Imhoff, Craiova a revenit spectaculos si a egalat la 24, insa nu a mai avut puterea sa prelungească partida, pierzand cu 3-0 un meci foarte important in economia clasamentului.

Cel mai bun alb-albastru a fost Milivojevic, cu 16 puncte, urmat de Lica cu 14 reusite.

Craiova cade pe pozitia a treia in clasament, ramanand cu 57 de puncte, la 5 in spatele liderului Galati si la 2 in urma Zalaului.

Duminica, de la ora 18:00, in polivalenta este asteptata Municipal Zalau, intr-un derby decisiv pentru pozitia secunda in Divizia A1.

Sursa foto: SCM CRAIOVA

Autor: Maria Olteanu

 Navigare articole

«

»