FOTBAL: MULȚUMIM, DEVIS MANGIA!

Universitatea Craiova a anuntat astazi, prin intermediul unui comunicat de presa, faptul ca Devis Mangia nu mai este antrenorul Stiintei incepand cu aceasta săptămână, multumindu-i pentru profesionalismul de care a dat dovada si pentru rezultatele notabile pe care le-a obtinut in ultimii doi ani pe banca oltenilor. Acesta a reusit sa aduca un trofeu in Banie dupa o pauza de aproape trei decenii si sa obtina o medalie de bronz in precedenta editie de campionat.

Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna!”, este mesajul postat de oficialii clubului.

Asadar, dupa demiterea lui Devis Mangia, Craiova l-a pus in functia de antrenor principal al Universitatii pe Corneliu Papura. Acesta a fost de-a lungul timpului antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.

Foto: Fanatik

Autor: Maria Olteanu

 Navigare articole

«

»