Once Upon a Time in Craiova. CEAI de făcut împotriva corupției

Mișcarea civică Inițiativa România, Inițiativa Craiova și JCI Craiova, cu sprijinul Ambasadei Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova și al Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate, te cheamă la o seară de ceai și scurtmetraje anticorupție.

Vom vedea împreună filmele premiate la concursul Once Upon a Time in Romania (www.onceinromania.ro) și vom discuta aplicat despre soluțiile pe care fiecare dintre noi le are la îndemână pentru a avea o comunitate onestă și reprezentanți publici integri.

Vrem să ne cunoaștem, vrem să discutăm cu oameni cu potențial de implicare civică, vrem să vă povestim despre Inițiativa România, vrem să auzim despre voi și comunitatea voastră, vrem să vă invităm să participați la ediția a II-a a concursului, vrem să deveniți prieteni sau parteneri ai proiectului și să colaborăm în 2018 pentru a duce mesajul de schimbare mai departe. Oricare dintre aceste motive v-ar aduce la eveniment, noi vom fi bucuroși și onorați să ne întâlnim.

Întâlnirea va avea loc pe 27 februarie, ora 18.00, la Cult Music Club – Strada Frații Buzești nr 23, Craiova.

Once Upon a Time in Romania (www.onceinromania.ro) este un proiect dezvoltat de Inițiativa România și fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, care a debutat în 2017 cu sprijinul Embassy of Canada, Bucharest, al Ambasadei Franței în România și al Institutul Francez și în parteneriat cu revista Vice România, compania Borsec, postul de radio Rock FM și platforma de comunicare online IQads.

Ediția 2017 a proiectului a inclus un concurs de scurtmetraje anticorupție, un website interactiv anticorupție și o serie de interviuri cu oameni cu merite în combaterea corupție. Once Upon a Time in Romania este un proiect de educație civică și anticorupție, construit pe baza unui concept cinematografic. Paginile site-ului se numesc, de exemplu, The Romanian Connection (harta completă a marii corupții politice), The Good, the Bad, the Corrupt (corelația vizuală dintre corupție și sărăcie, dintre corupție și lipsa de libertate sau de democrație), De ce tu? (metode de a răspunde legal agresiunii corupției, furtului din bani publici și abuzului de putere), Return of the Jedi (pentru difuzarea interviurilor anticorupție), The Fellowship of Good Men (pagina pentru scurtmetrajele înscrise în concurs), Friends (pagina partenerilor proiectului) sau Show Me the Money (pagină de donații pentru proiect).

Evenimentul este deschis, pe baza înscrierii. Vă rugăm să completați aici formularul de înscriere: https://goo.gl/hXg11o


Câteva imagini de la evenimentul organizat de JCI Craiova in parteneriat cu Inițiativa România, Inițiativa Craiova in data de 27 februarie, la Cult Music Club.Navigare articole

«

»