Craiova StartUP

Vrei să îți pui în practică ideea ta de afacere? Cauți finantare pentru a o dezvolta? Dacă ai raspuns afirmativ la cele doua intrebari, te așteptam la Craiova StartUP joi, 1 februarie 2018 începând cu ora 17.00 la etajul IV din Mercur Center.

Asociația Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova dezvolta în cursul acestui an o serie de evenimente menite să anime comunitatea antreprenorială din Craiova. Unul dintre aceste evenimente este Craiova StartUP care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 20 si 40 de ani interesați să își deschidă o afacere non agricolă în mediul urban din regiunea Sud-Vest.

Seminarul are ca scop principal informarea potențialilor solicitanți cu privire la: condițiile de accesare a fondurilor, tipurile de investiții și cheltuieli eligibile, modalitatea de plata, sustenabilitatea firmelor .

Evenimentul se va concentra pe cele doua programe de finanțare: România Start Up Plus și Start Up Diaspora. În cadrul seminarului vor fi prezentate diferențele dintre cele doua programe de finanțare, avantajele / dezavantajele programelor precum și condițiile specifice fiecărui program.

Experții invitati vor expune potențialul celor doua programe:
1. Gabriel Vladuț – director IPA Craiova;
2. Ana-Maria Mogoșan – expert accesare fonduri – Romania Start-up Plus;
3. Daniela Mihai – expert accesare fonduri – Diaspora Start-up.

Atât Diaspora Start-up cât și România Start-up Plus (RSUP) sunt ample linii de finanțare a microîntreprinderilor și firmelor mici și mijlocii (IMM), alături de poate mai cunoscutul program Start-up Nation (SUN), prin care statul spune că va acorda fonduri nerambursabile de pana la 40.000 euro noilor IMM-uri, în anumite condiții.

Înscrierile se fac completând formularul online

Pentru mai multe informații vă stăm la dispozitie.

Va asteptam la eveniment!!!Navigare articole

«

»