Marketing și vânzări

Trustul de presă Media Sud, în parteneriat cu JCI Craiova, organizează pe 23 martie, incepand cu ora 17, la Hotel Meliss din Craiova, un workshop pe tema „Metode de succes în marketing și vânzări”. La eveniment sunt invitați să participe studenți și antreprenori. Echipa de organizare își dorește, astfel, inițierea unui dialog între studenți și antreprenori.

În contextul unui sistem de educație care este considerat rupt de realitatea pieței, echipa de vânzări a trustului nostru, alături de invitații săi, își propune să creeze o punte între mediul educațional și cel de business, dar și să prezinte modele de vânzare și să informeze participanții asupra trendului din domeniu.

În calitate de speakeri, consultanții Media Sud Petruța Iacob, Raluca Săcuianu, Andreea Drăgoianu și Mihai Deliu dar si directorul de vanzari, Virginia Barbu, vor vorbi despre propriul stil de comunicare și vânzare și vor analiza punctual campanii locale de succes. Alături de ei, vor susține prezentări și Alexandru Ionicescu – reprezentant al departamentului de Marketing, Imagine si Relatii Internationale al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman, Irina Butnariu – coordonator evenimente Event Fever, Adrian Cioc-vicepresedinte internship-uri platite in strainatate din cadrul AIESEC Craiova și Loredana Iordache – director Resurse Umane Media Sud.

Workshopul va avea o durată de aproximativ două ore, la capătul cărora studenții și antreprenorii vor cunoaște mai multe despre tehnicile de vânzare, vor asculta exemple concrete și vor afla soluții de comunicare în campaniile de marketing.

Cei care doresc să participe pot completa formularul de inscriere pus la dispozitieNavigare articole

«

»