JCI Business pe Bicicleta Craiova

Proiectul JCI Business pe Bicicleta, ce are ca scop principal promovarea bicicletei ca mijloc de transport catre birou, revine pe 22 mai cu prima editie din 2014, organizata simultan in Bucuresti, Craiova si Timisoara.

Evenimentul din Craiova va demara cu o defilare pe biciclete si va continua intr-un local cu o sesiune de speech-uri si networking. Cei 50 de participanti estimati se vor intalni la Intrarea (la Coloane) din Parcul National „Nicolae Romanescu” la ora 17:30 si vor defila pe traseul urmator Parcul National „Nicolae Romanescu”, Calea Unirii , Str. Aries , Str. A.I.Cuza , Str.Nicolae Plopsor, Calea Unirii , Terasa Castelul Fermecat (Parcul National „Nicolae Romanescu”).

Printre invitati se vor numara persoane din mediul business care sustin mersul pe bicicleta catre birou, dovada ca implicarea oamenilor de afaceri in comunitatea Business pe Bicicleta, proiectul JCI Romania, este din ce in ce mai mare.

Vom beneficia împreună de o plimbare pe biciclete, business networking, informații valoroase, o cafea pe malul lacului, implicare în comunitatea din care facem parte și bineînțeles voie bună!

Pentru buna organizare și desfășurare a evenimentului vă rugăm completați formularul de înscriere.
Tinuta pentru participarea la eveniment va fi office/casual office.

Vă așteptăm în număr cât mai mare și cu veselia la purtător 🙂Navigare articole

«

»