HANDBAL (F): VICTORIE AMARA

Handbalistele de la SCM Craiova au revenit in fata propriilor fani pentru ultima reprezentatie din Cupa EHF, meciul contra spaniolaicelor de la Bera Bera contand numai pentru hartie si pentru deciderea ocupantei locului al treilea in grupa D. Cu moralul la pamant dupa ce cu o seara inainte croatele de la Podravka nu isi aparasera sansele corect in fata danezelor de la Nykobing, dand biletele pentru sferturi echipei adverse, fetele de la SCM Craiova au facut o partida extraordinara, ultima in actuala editie europeana.

Sustinute in continuare de publicul oltean, handbalistele lui Burcea au revenit de la 0-2 pentru iberice si nu au mai cedat inițiativa pana la final. La pauza a fost 13-11 pentru oltence, la capatul unei prestatii solide. Repriza a doua a fost fulminanta pentru craiovence, care s-au distrat pe teren, parasind competitia cu fruntea sus. Cu 10 minute inainte de pauza, Kati Dzhukeva a marcat din poarta in poarta, apoi Ana Maria Tanasie a majorat diferenta la 10 goluri. 23-13 pe tabela, moment in care Burcea a oferit sansa tinerelor sa prinda si ele ultimele minute europene. Bera a revenit la timona jocului, iar ecartul Craiovei a ramas in cele din urma de trei goluri. S-a terminat 26-23, o partida ce a contat numai pentru palmares, caci calculcele calificarii erau facute deja.

Pentru SCM au marcat: Dzhukeva (1g), Vizitiu (7g), Ianasi (5g), Tanasie (3g), Tatar (3g), Selaru (2g), Gjorgjevska (2g), Trifunovic (1g), Nikolic (1g), Seric (1g).

Craiova termina grupa pe pozitia a treia, iar echipele care merg mai departe in sferturi sunt Esbjerg, Nykobing, Herning, Viborg, Siofok, Krasnodar, Storhamar, Podravka.

Sursa foto: SCM CRAIOVA Handbal Feminin

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»