GARDOS ESTE DE ASTAZI OLTEAN! BUN VENIT, FLORIN!

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai talentați fotbalisti din istoria recenta a Romaniei, Florin Gardos a semnat aseara un contract cu Universitatea Craiova pana in vara, cu drept de prelungire.
Nascut pe 29 octombrie 1988 la Satu Mare, noul stalp al apararii masoara 1,93m si evolueaza pe pozitia de fundas central. Gardos si-a inceput cariera in orasul natal, facand pasul in Liga I in 2010, la Steaua București. A evoluat in 121 de partide pentru gruparea din Ghencea, devenind de 2 ori campion national, castigand o Cupa si o Super Cupa. Are 17 prezente in UEFA Europa League si alte 11 in UEFA Champions League. In vara anului 2014 a fost transferat in Premier League, la Southampton, pentru 7,4 milioane de euro, fiind unul dintre cele mai scumpe transferuri. La Nationala României a evoluat pana acum in 14 partide.

Primele cuvinte ale internetului roman dupa semnarea contractului:
“A fost un început de an stresant, cu discuții telefonice interminabile și mulți nervi, dar în final am ales să merg acolo unde am fost dorit cel mai mult. Așa că, atâta timp cât pasul este spre teren, nu poate fi un pas înapoi. Și atâta timp cât atmosfera e ca-n Anglia, te simți fotbalist.
Liga 1, m-am întors! Universitatea Craiova , bine te-am găsit!”Navigare articole

«

»