FOTBAL: PASTRATI SUPERCUPA LA CRAIOVA!

Dupa o seceta de 25 de ani, Craiova a reusit sa aduca un trofeu in vitrina clubului, intr-o nopate calda si frumoasa de mai, bucuria incepand chiar la Bucuresti. A continuat la Craiova si a durat ca in basme, trei zile si trei nopti.

Oltenii sunt croiti sa aduca al doilea trofeu in mai putin de doua luni, iar pentru asta trebuie sa treaca de campioana CFR Cluj, maine, de la ora 20:30, intr-un meci disputat chiar pe teren propriu, in fata infocatilor suporteri, care si-au aratat interesul pentru aceasta partida, epuizand toate biletele cu 5 zile inainte de fluierul de start.

CFR Cluj vine in Banie din postura de actuala campiona a Romaniei, hotarata sa sufle Craiovei trofeul. Ardelenii vor veni si ei cu aproximativ 500 de suporteri in primul meci ce se va disputa cu trofeul pe masa pe noua arena din sudul tarii.

Portile stadionului se vor deschide de la ora 18:30. Federatia Romana de Fotbal va organiza un FanZone pe esplanda stadionului (intrarea dinspre Peluza Sud), incepand cu ora 18:00.

Sursa foto: 3minute.net

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»