FOTBAL: GIVE ME FIVE!

Craiova a aratat entuziasmant intr-o deplasare ce ne dadea emotii, dar ce s-a dovedit a fi una fermecatoare, terminată la capatul unui meci in care juvetii au dat o manita celor de la Voluntari.

AU INCHIS GURILE TUTUROR
Apostrofati de suporteri si inselati de gazon pe propriul teren, alb-albastrii porneau in Ilfov cu gandul de a mai spala rusinea primelor cinci etape si de a se intoarce cu punga plina din deplasarea de la Voluntari. Si asa a si fost, Craiova aratand splendid, semănând izbitor de mult cu Stiinta din sezonul trecut. Si-a aratat coltii inca din debut, din postura unei echipe ranite, hotarate sa se remonteze in clasament.
Si a inceput cu entuziasm si determinare partida ce incheia etapa cu numarul 6, stricandu-i debutul lui Vatca intre buturile Voluntariului.

BANCUL CU OLTENI
Bancu a fost one man show, facand ravagii in jumatatea ilfoveana, ocaziile de gol rasplatindu-l pe slatinean cu o reusita ce avea sa deschida balul in minutul 24. A urmat apoi corner-ul impecabil batut de Cicaldau, balonul fiind impins in poartă de Kelic, la trei minute distanta croatul dubland avantajul juvetilor.

RAZBUNAREA CAPITANULUI
Craiova si-a continuat valsul, fiind randul lui Mitrita sa marcheze pentru Stiinta- gol al capitanului in minutul 39, la capatul unei curse superbe, in care a driblat tot ce i-a iesit in cale, ultimul fiind chiar Vatca. Si cine a crezut ca Stiinta a vrut sa-i dea doar scor de neprezentare lui Voluntari, nici nu a apucat prea bine sa se dezmeticeasca, caci doua minute mai tarziu, Bancu a semnat dubla. Ce gol! Ce Craiova!
La pauza s-a intrat cu un fantastic 4-0, iar echipa castigatoare era mai mult ca sigur stiuta. Oltenii puteau sa creasca proportiile scorului, dar s-au oprit, pastrand din goluri si pentru meciul de foc de sambata, contra celor de la Dinamo. Voluntariul nu l-a obosit prea tare pe Pigliacelli, iar scorul final parea sa fie cel inregistrat la pauza.

GOLUL DE ONOARE
Insa, actantii de langa Bucuresti aveau sa dea ultima reprezentatie. Cicaldau l-a prins in careu pe Laidouni si l-a trimis pe acesta la punctul cu var. Pigliacelli nu a mai fortat, caci punctele ajunsesera deja in contul oltenilor. La faza urmatoare, Markovic a fost si el tavalit in careu de Vatca si penalty si la cealalta poarta. BancONE, TWO, THREE. Hattrik pentru Nicusor!

FINAL FERICIT, MAI CEVA CA IN BASME!
5-1 si Craiova pleaca victorioasa de la Voluntari, la capatul unui meci-spectacol, cu entuziasmul victoriei atacand derby-ul cu Dinamo … si cu gandul la gazonul ce va fi din nou principalul adversar.
Sursa foto: Universitatea Craiova
Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»