FINAL DE POVESTE!

Orice poveste incepe cu “A fost odata …” si se termina cu “Daca nu ar fi, nu s-ar povesti!”. Daca nu ar fi fost ele, protagonistele acestui sezon de exceptie, daca nu am fi trait cele mai palpitante si mai frumoase emotii, daca nu am fi cazut si nu ne-am fi ridicat, daca nu am fi plans si am fi ras apoi, daca nu am fi fost impreuna atunci când ne-a fost cel mai greu, azi, nu as mai fi avut ce povesti cu atata placere.
A fost greu, cu durere, lacrimi si suspin, pentru ca nimic nu se castiga nemuncit. A fost palitant, a fost uneori dramatic, dar a existat mereu speranta si incredere. Au fost zeci de deplasari, zile si nopti prin autocare si avioane, au fost accidentari, dar nu a fost imposibil. Cu atat mai complicat si mai greu, cu atat mai frumos. A fost de vis. Am trait un an de poveste, pe care, cu siguranta nu il vom uita niciodata. Iar amintirea serilor in care veneam bucurosi sau tristi de la sala, va dainui mereu in sufletele noastre.
Ne-am alimentat visele si idealurie, in incercarea de a descoperi succesul.
Si l-am gasit, la capatul unui drum greu, cu bratele deschise, rasplatindu-ne mai mult decat am fi indraznit vreodata sa credem.
Sambata, cea mai frumoasa poveste a sportului craiovean din ultimele doua decenii a ajuns la final. Impreuna am reusit sa cucerim Cupa EHF si argintul in Liga Nationala.
Suntem mai mult decat bucurosi si recunoscatori pentru acest sezon minunat, insa, acolo, undeva, intr-un coltisor al sufletului suntem tristi ca a ajuns la final.
Pentru ca orice final are si un nou inceput, pentru ca se apropie momentul despartirii, vrem sa va multumim inca o data pentru tot, pentru toate emotiile si toate zambetele.
Peste ani, indiferent unde o sa fiti, o sa ne amintim ca ne-am bucurat impreuna intr-o noapte calduroasa de mai, ca am varsat lacrimi de fericire si ca eram cei mai fericiti oameni din Univers.

Sursa foto: Fan Handbal

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»