Conferința Regională Sud JCI România 2018

Haideți alături de JCI Craiova anul acesta într-un get-together unic, care va îmbina soarele de la piscină cu răcoarea din pădure și plimbările de pe Cheile Sohodolului. Și, de ce nu, cu partide de pescuit pentru fanii acestei activități.

Deși poartă numele de Conferința Regională Sud JCI România 2018, noi îi spunem get-together și ne-ar bucura să se alăture: președinți, vicepreședinți și membri din toate localele, precum și board-ul Național JCI România.

Programul întâlnirii se derulează pe parcursul a trei zile, de vineri până duminică și cuprinde activități de teambuilding, networking și multă, multă distracție. Revenim cu agenda întâlnirii curând.

Participanții la Regionala Sud JCI Romania 2018 se vor aduna la Complexul “Aprilia Park”, un loc deosebit de frumos care oferă relaxare și distracție în aer liber, aflat în județul Gorj, comuna Arcani, satul Sănătești. Cazarea se va face la căsuțe din lemn cu 2 și 4 locuri. Pentru doritori există și zone amenajate pentru camping cu cortul și parc de rulote.

Distracția în aer liber este asigurată de: 3 piscine pentru bălăceală, mini teren de fotbal și baschet cu suprafețe sintetice pentru cei care vor să facă mișcare.

Taxa este de 320 lei/persoană pentru înscrierile achitate integral până la 10 iunie, 380 lei/persoană pentru înscrierile din perioada 10 – 30 iunie, 400 lei/persoană pentru înscrierile efectuate începând cu 1 iulie.
Taxa cuprinde: cazarea și toate mesele (mic-dejun, prânz și cină).
Formularul de înscriere aici: https://goo.gl/uEgpUX

Echipa JCI Craiova vă așteaptă în week-end-ul 6-8 iulie la Runcu (lângă Târgul Jiu) pentru a petrece 3 zile de poveste, într-o atmosferă tipică JCI, alături de oameni frumoși.Navigare articole

«

»