Why E.U.?

Ce este și cum funcționează Uniunea Europeană? Care sunt instituțiile ei? Ce drepturi și ce obligații avem în calitate de cetățeni europeni și cum putem contribui la deciziile care se iau la nivelul UE? Cum putem noi, ca cetățeni europeni, să-i responsabilizăm pe cei care iau decizii la nivelul Uniunii Europene? Care sunt principalele partide europarmentare? Cu ce ajuta votul nostru?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom răspunde împreună, luni, 8 aprilie, incepand cu ora 17.00 la Biblioteca Judeteana “Alexandru si Aristia Aman”, în cadrul unui eveniment interactiv, al cărui scop este cresterea gradului de conștientizare cu privire la ceea ce face Uniunea Europeană, ce impact are asupra vieților noastre, cum funcționează, care sunt instituțiile sale și de ce ar trebui să ne pese de ce se întâmplă la nivelul Uniunii.

Actiunea este initiata de catre JCI Craiova in partneriat Europuls – Centrul de Expertiza Europeana pentru sustinerea campaniilor DeDataAstaVotez si Step Up For Europe.

Invitata acestei editii este Tana Foarfa – Director Europuls, fiind unul dintre tinerii experti romani in afaceri europene, mecanisme electorale nationale si procese electorale.

Avand in vedere ca dispune de un numar limitat de locuri va rugam sa va inscrieti accesand acest link: https://forms.gle/fmcAvj7CnNMYZqAj7

 Navigare articole

«

»