VOLEI (M): SA INCEAPA SPECTACOLUL SUB FILEU!

Voleibalistii de la SCM Craiova s-au delectat inaintea debutului in noul sezon competitional cu sedinta foto desfasurata in Sala Polivalenta. Baietii lui Dan Pascu sunt foarte montati cu o saptamana inainte de primul meci oficial, fiind hotarati sa inceapa cu dreptul noua editie de campionat si sa o termine cu o medalie la gat.

Dupa toti anii de glorie, in care voleibalistii de la SCM au reusit sa readucă orasul si echipa pe harta mare a sportului cu mingea la fileu si dupa o participare exuberantă în cea mai prestigioasa competitie intercluburi din Europa, anul trecut nu a fost unul chiar foarte reusit, insa acum, la inceput de drum, toata echipa este hotarata sa repete performantele din anii anteriori si sezonul incheiat in primavara sa fie dat uitarii.

Craiovenii debuteaza sambata, 13 octombrie, pe teren propriu, de la ora 17:30, in compania studentilor de la Universitatea Cluj. La finele saptamanii trecute, oltenii s-au impus categoric in fata ardelenilor, scor 3-0, in polivalenta craioveana.

Lotul echipei de volei masculin in sezonul competitional 2018-2019

1. Laurentiu Lica (capitanul echipei, universal)
2. Bogdan Ene (extrema)
3. Razvan Olteanu (centru)
4. Rusmir Halilovic (coordonator)
5. Facundo Imhoff (centru)
6. Aleksandar Milivojevic (extrema)
7. Filip Sestan (extrema)
8. Neven Majstorovic  (libero)
9. Stefan Lupu (centru)
10. Ionut Teleleu (coordonator)
11. Andrei Georgescu (universal)
12. Sergio Diaconescu (libero)
13. Robert Calin (centru)

Antrenor: Dan Pascu

Sursa foto: SCM CRAIOVA

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»