Strategii de atingere a obiectivelor

Academia de Training este o inițiativă a Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova fiind o serie de cursuri lunare cu tematica specifica organizate gratuit pentru tinerii din judetul Dolj.

Trainerul din aceasta luna este Madalin Frunza – Presedinte 2017 JCI Craiova iar tema abordata este: Strategii de atingere a obiectivelor.

Ce vei invata la aceasta editie?
– Cum ne ajuta obiectivele
– Cum sa iti identifici nevoile si scopurile
– Cum sa iti alegi obiectivele
– Tehnici de automotivare
– Cum sa te menti motivat si sa depasesti obstacolele
– Cum sa iti creezi o strategie care sa te duca la rezultatul dorit
– Cum sa iti cresti potentialul

Despre trainer:
De la varsta de 18 ani a inceput sa lucreze in CaliVita International iar doi ani mai tarziu era cel mai tanar manger TPM in cardul acestei companii. Dupa absolvirea Facultatii de Educatie Fizica si Sport a considerat ca procesul de invatare nu trebuie sa se termine ajungand sa fie absolvent de Master in Management si Master in Kinetoterapie.
Pasionat de un stil de viata sanatos si de preventie si profilaxie in anul 2007 resuseste sa puna bazele primului centru medical care promoveaza profilaxia – Centrul Medical Sanatatea, la care in prezent ocupa functia de administrator. La scurt timp in anul 2008 reuseste impreuna cu viitoarea sotie sa puna bazele in cadul aceluiasi centru medical unei sectii de remodelare corporala, unde redobandirea si intretinerea frumusetii feminine este sustinuta atat cu aparatura performanta cat si cu sfaturi utile legate de o alimentatie corecta, echilibrata. In anul 2016 transforma un vechi hobby, filmatul, intr-o afacere de videomarketing care incepe sa se consolideze atat pe piata nationala cat si pe piata internationala.

In prezent pe langa munca pe care o depune ca si administrator si antreprenor este interesat de dezvoltarea personala facand primii pasi catre activitatea de trainer si nu in ultimul rand de cum poate sa ajute societatea in care traieste ca membru si Presedinte al asociatiei JCI Craiova.

Participarea la acest eveniment se face prin completarea formularului de inscriereNavigare articole

«

»