START LA BUCURIE … IN MISCARE

32 de orase intra anul acesta in competitia “Hai în pauza de mișcare”, prin care se atrage atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene.

Competiția se va desfășura în perioada 5-15 martie 2019 și se adresează persoanelor, organizațiilor și entităților preocupate de sport și de un stil de viață sănătos care își doresc să aducă în orașul lor festivalul Bucurie în Mișcare.Toate postările se contabilizează pe www.bucurieinmiscare.ro, astfel încât în 16 martie să fie anunțate cele 12 orașe câștigătoare.

Detalii despre modalitatea de postare!

1. se da like paginii Bucurie în Mişcare.
2. se postează pe profilul tău de Facebook sau Instagram, menționând orașul pe care-l susții.
3. Dacă postezi pe Instagram, e important să dai tag @BucurieInMiscareRomania pe poză.
3. Dacă postezi pe Facebook, poți da tag @BucurieInMiscare în descriere.
(De obicei, după @ dacă începi să introduci cuvântul Bucurie îți va apărea pagina Bucurie în Mişcare se va selecta pagina si vom adauga CRAIOVA.)
4. Ai grijă ca postările tale să fie publice.
5. Se pot posta 5 poze zilnic pe Facebook si aceleași 5 poze si pe Instagram.

Fiecare persoană care a împlinit 16 ani își poate susține orașul în competiție, postând pe Facebook și/sau Instagram o imagine sau un video în care arată cum face mișcare (pașii campaniei sunt publicați pe site-ul www.bucurieinmiscare.ro). Fiecare postare valorează 10 puncte, iar orașele care adună cel mai mare punctaj câștigă un festival Bucurie în Mișcare. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai – iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.

Foto: Facebook

 Navigare articole

«

»