Seminar Filipe Carrera – “Digital Marketing”

Junior Chamber International implineste anul acesta 100 de ani de la infiintare. Aproximativ 5000 de organizatii locale din cele peste 125 de tari celebreaza centenarul JCI prin evenimente dedicate comunitatii.

Astfel Asociatia Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova va propune pentru acest weekend un eveniment interesant sustinut de catre unul dintre fondatorii si presedintii JCI Portugalia, Filipe Carrera. Filipe este un sustinator al miscarii JCI, fiind trainer si speaker la conferinte desfasurate in peste 50 de tari de pe 4 continente, profesor al unor institutii de invatamant de prestigiu, presedinte al Retelei Globale Americane de Dezvoltare si Training din Portugalia, autor a numeroase carti precum “Communicate 2.0 – The Art of Communicating in the 21st Century” sau “Networking – Your Professional Survival Guide” care este disponibila si in limba romana.

Seminarul cu tema “Digital Marketing” va avea loc sambata, 9 mai 2015 incepand cu orele 10:00 la Universitatea din Craiova (cladirea centrala) sala 228. Accesul este liber pentru toti cei care doresc participe.

Detali despre Filipe Carrera gasiti accesand acest link: http://www.filipecarrera.com/

Detali despre JCI 100 years accesati link-ul: http://www.jci.cc/100years

Va asteptam cu drag!
Mircea Ungureanu
Vicepresedinte Business 2015 JCI Craiova
Junior Chamber International (JCI) Craiova
www.jcicraiova.ro
Tel.: 0732707070
Mail: mircea.ungureanu@jcicraiova.ro

Tema 2015 JCI România – “FOCUS”

Tema 2015 JCI – “COMMIT.CONNECT.CARE”Navigare articole

«

»