MULTUMIM PENTRU TOT, GUSTAVO! MULT SUCCES IN CARIERA!

36956042_1081624718656625_2841033609748414464_n

Sufletul echipei, poneiul atomic ce a format alaturi de cei doi craioveni tripleta magica, omul ce mereu a fost cu zambetul pe buze si a transmis energie oltenilor, Gustavo, a parasit in aceasta vara Romania, acceptand din sezonul viitor o noua provocare.

Universitatea Craiova a anuntat oficial despartirea de brazilianul Gustavo, acesta plecand din Banie pentru suma de 850.000 de euro, in China, la echipa Liaoning Whowin.

Gustavo a ajuns la Craiova in vara anului 2016, dupa ce ultimii 5 ani ii petrecuse in fotbalul italian. In ultimul sezon, acesta a evoluat in 39 de partide pentru olteni, marcand de 14 ori, oferind totodata 4 pase decisive.

Acesta a postat pe un site de socializare un mesaj emotionant de despartire.

“În primul rând, vreau să MULȚUMESC CRAIOVEI din adâncul inimii mele! Și când zic Craiova, MĂ REFER la toată bucuria pe care mi-a adus-o în cei doi ani petrecuți aici! Acest oraș frumos, clubul de fotbal, cel care mi-a oferit oportunitatea să joc într-o structură atât de bine organizată, toți cei care au lucrat cu mine, începând de la fiecare dintre colegii mei de echipă, LA TOT stafful, TOATĂ lumea din club, în special Stelei “mama mea” și Steliana; prietenii pe care i-am ÎNTÂLNIT în primul an, Madson, Nuno, Kay, Acka, Pedro, cel care m-a ajutat să mă adaptez în Craiova atât de repede și chiar să învăț limba într-un mod natural; celor doi prieteni portughezi, Andre și prietenul meu special care mi-a fost alături în cel de-al doilea sezon competițional, Tiago, cel pe care îl consider acum un prieten de inimă! Și nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor Universității Craiova! În această perioadă am realizat o coeziune superbă pe care nu o voi uita niciodată! Ascultându-vă toate cântecele și împingându-ne de la spate pe durata celor 90 de minute a fost ceva fantastic! Am simțit o emoție de nedescris pe 27 mai, o dată care îmi va rămâne mereu în minte și în inimă! Împreună am cucerit Cupa României, un nou trofeu care va rămâne în istoria acestui club uriaș! Ca o răsplată pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut la Craiova, vă ofer acest video cu MOMENTELE NOASTRE! Acum am acceptat o nouă provocare în China de care sunt foarte mândru, este o oportunitate mare pentru mine să-mi continui visul, dar sunt sigur de un lucru: întotdeauna voi fi un OLTEAN MÂNDRU!”

Ii multumim pentru tot profesionalismul de care a dat dovada, ii suntem recunoscatori ca ne-a pus un trofeu in brate dupa 25 de ani de amaraciune si ii dorim mult succes in cariera!

Sursa foto: Universitatea Craiova

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»