Lansare carte “Let’s Do It, Romania!” la Bookfest 2019

Curtea Veche Publishing vă invită duminică, 2 iunie 2019, de la ora 13:00, să aflați cum s-au mobilizat 1,8 milioane de oameni pentru a curăța România. Echipa “Let’s Do It, Romania! își spune acum povestea într-o carte. Evenimentul va avea loc în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2019, la scena Arena de la Romexpo (pavilionul B2).

La lansare vor participa Anca Maria Baniţă, Stefan Buciuc, Anamaria Hâncu, Ionuț Iordăchescu – board-ul Let`s Do It, Romania!, Anca Vancu, cea care a strans povestile in carte și Cornel Ilie, solist al trupei Vunk și ambasador al proiectului.

„De câte ori avem ocazia sau șansa să vedem în țara noastră oameni care să propună și să provoace să se petreacă ceva, fără să aștepte ca, alții să acționeze în locul lor? Toate astea pentru un, bun comun, nu unul personal. Pentru un efect de care se pot bucura generații, nu doar familiile noastre. Eu am văzut asta extrem de rar, iar atunci când cei de la Let’s Do It, Romania! mi-au povestit despre ideea lor, am intrat în lumea lor cu speranța că, om cu om, vom fi parte din procesul de vindecare sau de „hrănire“ a acelor părți frumoase ale poporului nostru: generozitatea, creativitatea, prietenia, solidaritatea, toleranța și iertarea. Let’s Do It, Romania! nu face curățenie doar pe teritoriul țării, ci și în spiritul oamenilor care o locuiesc. România este o lume, nu doar o țară. Iubește lumea.” (Cornel Ilie, ambasador Let’s Do It, Romania!)

Poveștile cuprinse în „Let’s Do It Romania! – Cum am mobilizat 1,8 milioane de oameni să curețe România” sunt despre cum fiecare dintre noi poate schimba ceva în jur, despre putere, curaj, ambiție și ce înseamnă să fii un bun exemplu pentru ceilalți. Cartea este realizată după un concept editorial de Anca Vancu.Navigare articole

«

»