JCI Cycling Day – martie 2016

Daca vrei sa daruiesti din energia ta, te asteptam alaturi de prietenii tai in prima cursa cu biciclete de anul acesta in Parcul Tineretului, sambata, 26 martie 2016 incepand cu ora 10.30.

Proiectul este o actiune dedicata cetatenilor din Craiova si are ca scop constientizarea publicului larg si a presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Prin acest proiect ne dorim sa atragem si atenţia participanţilor din trafic cu privire la siguranţa bicicliştilor şi totodata ne dorim să promovam mersul pe bicicleta, reducând gradul de poluare citadină.

Prin acest eveniment Asociatia Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova isi propune:
– sustinerea comunitatii de biciclisti;
– sa aduca la cunostinta autoritatilor problemele deduse din lipsa pistelor pentru biciclete;
– formarea unui grup de discutii activ alaturi de celelalte initiave din zona ciclismului.

Acţiunea constă într-o plimbare paşnică pe biciclete, având următorul traseu: Parcul Tineretului – Bulevardul Stirbei Voda – Bulevardul 1 mai – Str. Marin Sorescu – Bulevardul Gh. Chitu – Str. Caracal – Str. Henri Coanda – Calea Bucuresti – Str. A.I.Cuza – Str. Popa Sapca – Str. Ion Maiorescu – Str. Madona Dudu – Str. Bibescu – Bulevardul Stirbei Voda – Parcul Tineretului.

Traseul are aproximativ 12 kilometri și poate fi parcurs fără a cauza blocaje în trafic.

ATENTIE! Minorii care au varsta sub 14 ani nu pot lua parte la eveniment datorita legislatiei in acest sens.

ATENTIE! Rugamintea este ca participantii sa aiba casca de protectie.

Persoanele care nu poseda biciclete pot inchiria de la centrul de inchieri din Parcul Tineretului, platind o taxa in acest sens.

Persoana de contact:
Tanase Iulian
tel. 0763805615
e-mail: iulian.tanase@jcicraiova.ro

jcicraiova-cycling-dayNavigare articole

«

»