JCI Cycling Day – editia aprilie 2017

Daca vrei sa daruiesti din energia ta, te asteptam alaturi de prietenii tai in prima cursa cu biciclete de anul acesta in Parcul Nicolae Romanescu, sambata, 1 aprilie 2017 incepand cu ora 13.00.

Proiectul este o actiune dedicata cetatenilor din Craiova si are ca scop constientizarea publicului larg si a presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Prin acest proiect ne dorim sa atragem si atenţia participanţilor din trafic cu privire la siguranţa bicicliştilor şi totodata ne dorim să promovam mersul pe bicicleta, reducând gradul de poluare citadină.

Prin acest eveniment Asociatia Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova isi propune:
– sustinerea comunitatii de biciclisti;
– sa aduca la cunostinta autoritatilor problemele deduse din lipsa pistelor pentru biciclete;
– formarea unui grup de discutii activ alaturi de celelalte initiave din zona ciclismului.

Acţiunea constă într-o plimbare paşnică pe biciclete, având următorul traseu: Parcul N. Romanescu – Str. Caracal – Str. Henri Coanda – Calea Bucuresti – Decathlon – Calea Bucuresti – Pasajul Universitatii – Str. Aries – Str. Caracal – Bulevardul Gheorghe Chitu – Strada Marin Sorescu – Bulevardul 1 Mai – Parcul N. Romanescu.

Traseul are aproximativ 15 kilometri și poate fi parcurs fără a cauza blocaje în trafic.

ATENTIE! Minorii care au varsta sub 14 ani nu pot lua parte la eveniment datorita legislatiei in acest sens.

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor craioveni pot fi gasite pe site-ul www.jcicraiova.ro  si pagina de facebook JCI Craiova https://www.facebook.com/jcicraiova. Evenimentul din aprilie il gasiti aici https://www.facebook.com/events/764333623741094/ .

Persoanele care nu poseda biciclete pot inchiria de la centrul de inchirieri din Parcul Nicolae Romanescu, platind o taxa in acest sens.

Sustinatorii acestui eveniment sunt: Primaria Municipiului Craiova, Decathlon, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Dolj, RAT Craiova, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania – filiala Dolj, Marica advertising si TAS Prod.

Persoana de contact:
Gancea Octavian
tel. 0760618522
e-mail: gancea.octavian@jcicraiova.ro

Afis CYDNavigare articole

«

»