JCI Craiova iti recomanda cursul de #MarketingOnline, cu Calin Biris “Creste-ti afacerea. De la buget, la vanzari online”

Marketingul Online este o investitie, nu o cheltuiala, atunci cand este facut in mod eficient si aduce un ROI pozitiv. Marketingul online iti  permite sa masori si sa controlezi mult mai bine totul.

Fie ca ai o afacere de tip B2B sau B2C, in domeniul comertului online sau al prestarilor de servicii, este necesar sa construiesti o prezenta solida in online, sa fii in trend cu piata si in fata competitorilor, daca vrei ca business-ul sa ramana relevant in piata, in urmatorii ani.

Dacă vrei sa stii cum  poti sa-ti cresti afacerea pe online, te invitam saptamana viitoare, pe 20 Februarie (Hotel Plaza, Craiova) sa participi la cursul de marketing online “Creste-ti afacerea. De la buget, la vanzari online” unde vei afla raspunsuri despre marketing online, direct de la Calin Biris, antreprenor si expert in marketing online cu peste 10 ani de experienta in companii precum Trilulilu, Zonga, Banca Transilvania și care a lucrat direct cu zeci de clienti ai agentiei de marketing Loopaa Marcom.

Evenimentul este potrivit atat pentru magazine online cat si pentru business-uri de servicii sau afaceri B2B, este dedicat antreprenorilor, managerilor de marketing si vanzari si specialistilor de marketing care isi doresc sa invete cum sa obtina notorietate si clienti din online.

Calin va oferi exemple practice pe baza experientei sale practice de peste 10 ani in domeniu, lucrand cu companii nationale si internationale.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Inscrie-te folosind link-ul: Inscriere evenimentNavigare articole

«

»