HANDBAL(F): CRAIOVA PASTREAZA TROFEUL ACASA

La finalul acestei saptamani, in Sala Polivalenta din Craiova, a avut loc turneul patrulater “Cupa Craiovei”, ajuns in acest an la editia a XII-a.
La start au fost aliniate echipele SCM Craiova, HC Zalau si CSM Slatina, echipa gazda disputand nu mai putin de 5 meciuri in doua zile, Bogdan Burcea fiind nevoit sa sparga echipa in doua in prima zi a turneului.
Pentru aceste meciuri, antrenorul Craiovei nu s-a putut baza pe Florentina Stanciu si Patricia Vizitiu, ambele accidentate, in timp ce Ana Maria Ticu si Andrea Seric au fost folosite foarte putin, din cauza unor probleme medicale. In lotul Craiovei si-au facut prezenta si 4 pustoaice de la HCM Craiova. Este vorba despre Valentina Ion, Andreea Marinas, Patricia Ghetu si Andreea Chiciroiu.
In primul meci al turneului, SCM Craiova 1 a invins cu scorul de 32-24 echipa SCM Craiova 2. Apoi, in al doilea meci al zilei, HC Zalau si CSM Slatina au remizat, scor 23-23. Seara, SCM Craiova a castigat ambele partide jucate, 27-18 cu Zalau si 29-24 cu Slatina.
Sambata, tot oltencele au avut castig de cauză, impunandu-se si de aceasta data in fata acelorasi doua echipe oaspete: 26-24 cu Zalau si 27-26 cu Slatina.
La capatul acestui maraton, turneul a fost castigat de SCM Craiova 1, in timp ce podiumul a fost completat de SCM Craiova 2 si CSM Slatina.
S-au acordat de asemenea si premii individuale, dupa cum urmeaza:
Raluca Kelemen (HC Zalau)- cel mai bun tanar jucator
Bianca Curment (SCM Craiova) – cel mai bun portar
Jelena Trifunovic (SCM Craiova)- cea mai buna aparatoare
Alexandra Andrei (CSM Slatina) – cea mai tehnica jucatoare
Zeljka Nikolic (SCM Craiova)- jucatoarea turneului.

Cele mai bune marcatoare ale acestor doua zile au fost din tabara olteana Cristina Zamfir si Jelena Trifunovic, fiecare cu 26 de reusite, urmate de Timea Tatar cu 24 de goluri. S-au mai remarcat de asemenea Zeljka Nikolic cu 22 de goluri, Elena Gjorgjevska cu 18 reusite si Carmen Selaru cu 16 goluri. Au mai marcat pentru SCM Craiova: Andreea Radoi si Ana Maria Tanasie cate 8 goluri, Andrea Seric 6 goluri, Lorena Stoican 4 goluri, Alexandra Colac 3 goluri, Ana Maria Țicu si Valentina Ion cate un gol.
Pentru craiovence urmeaza o dubla amicala interesanta in compania celor de la Magura Cisnadie si un turneu la finalul lunii la Zalau.
Sursa foto: SCM CRAIOVA
Sursa: Sportul Doljean
Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»