HANDBAL(F): CE FACEM FETELOR?

Actuala echipa de handbal feminin este din pacate doar o umbra a celei ce reusea in sezonul trecut sa aduca aurul Cupei EHF si argintul national in Banie.

Eliminarea dramatica din Liga Campionilor a fost primul dus rece, urmat treptat de evolutii din ce in ce mai dezastruoase si in campionat.

Cu o saptamana inaintea primului meci din dubla mansa cu Borussia Dortmund, craiovencele au facut figuratie si la Buzau, pe terenul unei nou-promovate, pierzand la 10 goluri diferenta!!!

Despre meci nu ar fi multe de spus, caci pe teren a existat o singură echipa, aceea fiind Gloria Buzau. Jocul Craiovei lasa de dorit, iar evolutia catastrofala din ultima perioadă agita apele in Banie, intr-un moment critic pentru echipa.

Craiova a fost infranta in aceasta seara cu scorul 27-17 (12-9), coborand pe pozitia a opta. Cele mai bune marcatoare au fost Cristina Zamfir si Ana Maria Ticu, fiecare cu cate 3 reusite.

Pentru SCM urmeaza partida de miercuri de pe teren propriu contra celor de la Corona Brasov si turul cu Borussia Dortmund.

Sursa foto: SCM CRAIOVA Handbal Feminin

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»