HANDBAL (F): VICTORIE SUPERBA SUB TÂMPA

Handbalistele de la SCM Craiova au reusit in aceasta dimineata o victorie foarte importanta in Liga Florilor, succesul categoric obtinut cu scorul de 26-19 renascand sperantele pentru un loc de cupa europeana.

Fara antrenorul Burcea pe banca tehnica, operat la mijlocul saptamanii la inima, dar coordonate de secunzii Dumitrescu si Albici, craiovencele au facut o partida perfecta, defiland pe teren, intorcandu-se la Craiova cu toate punctele puse in joc.

Brasovencele au dictat ritmul primelor minute, oltencele au alergat mereu dupa egalare, iar apararea exacta si interventiile magnifice ale Ekaterinei Dzhukeva au inchis poarta pret de 10 minute. Craiova a venit la timona partidei, intrand cu avantaj minim la vestiare (12-11).

Debutul reprizei secunde a fost furibund, craiovencele distantandu-se rapid pe tabela. Pe teren a existat o singura echipa, care a facut ce a vrut cu o formatie a Brasovului prăbușita fizic si psihic, lipsită si ea de starurile Chiper si Buceschi.

Craiova obtine o victorie strălucitoare, la 7 goluri diferență, in ciuda faptului ca in ultimele minute oltencele au avut si +9 pe tabela.

Succesul obtinut in orasul de sub Tampa a fost dedicat in special profesorului Burcea (foto), iar victoria relanseaza lupta spre pozitia a treia. Si Europa iar se vede atat de frumos!

Cea mai buna marcatoare din tabara olteana a fost Patricia Vizitiu, cu 6 reusite, urmata de Deonise Fachinello, cu 5 goluri.

Pentru SCM urmeaza un nou duel de foc, decisiv in cursa spre podium, in deplasare, la Baia Mare.

Sursa foto: Fan Handbal – facebook

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»