HANDBAL (F): TURNEU UTIL LA ZALAU

Handbalistele de la SCM Craiova au participat la finalul acestei saptamani la Cupa Consiliului Salaj, intorcandu-se de la Zalau cu doua victorii si o infrangere.

In prima zi a turneului, Craiova s-a impus cu scorul de 27-26 in fata celor de la Universitatea Cluj, cedand in partea a doua a zilei intalnirea cu gazda HC Zalau, salajencele adjudecandu-si partida cu scorul de 28-25.

Azi, in ultimul amical al verii, trupa lui Burcea a revenit fabulos dupa pauza si a intors deficitul de 6 goluri inregistrat la vestiare, castigand la patru lungimi de unda, scor 20-16, partida cu CSM Slatina.

In urma rezultatelor bifate, Craiova termina pe pozitia secunda competitia, trofeul ramanand acasa, la HC Zalau.

Clasamentul final:

  1. HC Zalau
  2. SCM Craiova
  3. Universitatea Cluj
  4. CSM Slatina

Rezultatele complete de la Cupa Consiliului Judeţean:

HC Zalău – CSM Slatina 20 – 19 (12 – 6)

SCM Craiova – U Cluj 27 – 26 (12 – 12)

U Cluj – CSM Slatina 29 – 26 (14 – 11)

SCM Craiova – HC Zalău 25 – 28 (12 – 15)

SCM Craiova – CSM Slatina 20 – 16 (7 – 13)

HC Zalău – U Cluj 26 -25 (8 – 14)

De asemenea, in cadrul festivitatii de premiere, au fost acordate si doua distinctii individuale. Portarul turneului a fost desemnata Bianca Curment, de la SCM Craiova, in timp ce trofeul pentru cea mai tehnica jucatoare i-a revenit Florinei Chintoan, de la Universitatea Cluj.

Craiova va debuta in noua editie de campionat peste doua saptamani, acasa, in fata medaliatei cu bronz din sezonul trecut, Gloria Bistrita.

Foto: SCM Ramnicu Valcea – facebook

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»