HANDBAL (F): HANDBALISTELE S-AU REUNIT DORNICE DE PERFORMANTA

37007055_2198588220363037_669120290847981568_n

Handbalistele de la SCM Craiova, vicecampioanele Romaniei si castigatoarele Cupei EHF, au revenit azi la antrenamente, dornice de performanta, cu gandul de a face un sezon cel putin la fel de bun ca ultimul.

Oltencele s-au reunit în această seară la Baza Sportivă ”Aripile”, uramnd sa isi desfasoare antrenamentele pe plan local pana la sfarsitul saptamanii. Alături de Bogdan Burcea a fost prezent, în această seară, și Costin Dumitrescu din postura de antrenor secund.
Echipa craioveană pornește la drum într-o nouă formulă. Alături de Cristina Zamfir, Flori Stanciu, Andreea Rădoi, Ana Maria Țicu, Zeljka Nikolic, Carmen Șelaru, Jelena Trifunovic, Patricia Vizitiu, Alexandra Colac și Lorena Stoican, se vor afla în acest sezon portarul Ekaterina Dzhukeva (Bulgaria), Timea Tătar (pivot), Elena Djorgjevska (Macedonia, inter dreapta), Ana Maria Tănăsie (extremă stângă),  Andrea Seric (Croatia, pivot), Bianca Curmenț (portar), Lamprini Tsakalou (Grecia, centru). Au lipsit de la primul antrenament Lamprini Tsakalou și Andrea Seric care sunt așteptate să se alăture echipei în cursul acestei săptămâni.
Începând de luni, 16 iulie și până pe 24 iulie, echipa feminină de handbal va pleca în cantonament în Grecia.

La reunirea lotului, Bogdan Burcea a oferit o scurta declaratie pentru site-ul oficial al clubului: „Revenim cu aceleași gânduri cu care am plecat și în vacanță. Acela de a performa. Ne-am făcut datoria sezonul trecut, considerăm că este momentul să facem și un pas spre înainte, iar acesta ar fi, desigur, o calificare în grupele Champions League. 
În această dimineață am trecut de vizita medicală, iar în această seară efectuăm primul antrenament. După vizita medicală, la primele rezultate pe care le-am văzut, fetele se prezintă bine, sper să fie sănătoase, dornice de muncă și de performanță. 
Competiția în acest sezon, ca și anul trecut de altfel, va fi una acerbă, atât pentru primele locurile ale clasamentului cât și pentru a doua jumătate. 
Și noi avem 6-7 jucătoare noi, însă ne bucurăm că am păstrat o bună parte din lotul de anul trecut. 
Ca obiectiv intermediar, sperăm ca în septembrie să reușim o calificare în grupele Champions League și un parcurs cât mai bun în Liga Florilor. 
Sper ca fiecare fată să dorească să se autodepășească și să reușim performanțele din sezonul trecut”

In luna august, oltencelor vor participa la mai multe turnee de verificare, urmand ca in perioada 11-12 august sa aiba loc Cupa Craiovei.

Sursa foto: SCM Craiova Handbal Oficial

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»