FOTBAL: ZIUA Z- DEMONSTRATI PE TEREN CINE SUNTETI!

 

Universitatea Craiova trece printr-o perioadă nefasta, recunoscuta de toti, si are nevoie ca de apa si de aer de un succes categoric in aceasta seara contra celor de la FC Botoșani. Orice alt rezultat ar pune sare pe rana, situatia inrautatindu-se. Craiova a aratat bine, in unele momente chiar excelent in sezonul trecut, si practic ne-a invatat cu performenta. Pasii gresiti au aparut, iar oltenii, care prin definitie sunt foarte exigenti si perfectionisti nu concep momentele de rătăcire ale favoritilor. A fost mai intai ratarea SuperCupei, remiza albă contra Politehnicii din Iasi si infrangerea dureroasa de la Sepsi, suficient ca spiritele sa se inflameze. Insa, alb-albastrii din teren trebuie astazi sa inchida multe gu­ri si sa arate pe teren ca nu isi merita dezamagitorul loc 14, ocupat ultima data acum 4 ani, ridicandu-se speram noi si la nivelul alb-albastrilor din tribune.
Partida din aceasta seara le va pune fata in fata pe extremele clasamentului, “lanterna rosie” Universitate Craiova, primind vizita ocupantei primului loc – FC Botoșani.
Oltenii au moralul la pamant, insa spera la un rezultat pozitiv, dorindu-si cu ardoare ca la finalul acestei etape sa paraseasca ultimul loc si sa isi incante fanii. Fara gol marcat in primele 270 de minute, craiovenii sunt hotarati sa spargă gheata chiar in fața propriilor spectatori. Daca pana acum mai puteau sa insele asteptarile suporterilor care veneau la Severin sau la Pitesti, acasa, sub privirile craiovenilor, randurile trebuie stranse.
La polul opus, botosanenii vin cu entuziasmul rezultatelor bune din primele două etape, dar inca bantuiti de ultima vizita de pe Oblemenco, atunci cand oltenii le-au administrat un categoric 5-1.
Va fi un duel interesant, in care Craiova porneste cu sansa terenului propriu, iar Botosani cu locul in clasament. Este ultimul antrenament inaintea marelui meci de saptamana viitoare contra celor de la Leipzig, iar un rezultat negativ inregistrat in aceasta seara, urmat de un macel firesc in Germania, ar agita si mai mult apele in Banie. Insa, nu trebuie pus raul inainte, caci in aceste momente grele alb-albastrii trebuie sa stie ca au de partea lor o regiune intreaga! Invingeti pentru linistea suporterilor si pentru pozitia voastra in clasament!

Sursa foto: Cuvantul Libertatii

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»