FOTBAL: VISUL UNEI NOPȚI DE MAI!

8.

Câtă emotie si cata pasiune! 25 de ani prea grei si prea nedrepti! Prea multe lacrimi si prea mult timp! Prea multe dezamagiri si nici macar un strop de bucurie intr-un ocean de tristete! Un sfert de secol in care a trebuit sa asteptam, sa invatam sa credem, sa luptam si sa nu ne oprim niciodată din a spera ca visul nostru va prinde aripi. Un trofeu la care ne-am uitat cu amaraciune, 25 de ani in care am visat ca o sa il atingem macar cu un deget, o regiune intreaga focusata asupra lui si in sfarsit … o noapte calduroasa. 27 mai! Un Bucuresti invadat de olteni, o capitala alb-albastra si un ideal ce ne uneste pe toti. Cu, pentru, lângă Stiinta, toti, indiferent de varsta si indiferent de localitatea din care venim. Stiinta noastra este iubita de toti. Si, pe 27 mai, in miez de noapte, la finalul celor 90 de minute, ne intoarce inzecit toata dragostea. Toata dragostea purtata de-a lungul anilor, dragostea ce ne-a facut sa nu renuntam niciodata.

Un stadion plin de iubire, o mare de olteni veniti sa vada si sa simta trofeul. Copii ce au auzit de trofeele obtinute de Stiinta de la bunici si parinti, dar si batrani care au venit sa rememoreze vremurile in care Craiova castiga trofeu dupa trofeu.

Si a fost o seara magica, prea frumoasa si prea asteptata. Si o Craiova toata mutata in Capitala pentru a aduce trofeul acasa.

Dupa 25 de ani de asteptare, dupa 25 de ani in care nu am renuntat sa credem in visul nostru, dupa 25 de ani  în care am ramas aceiasi bolnavi de febra alb-albastra si de Stiinta, a venit si trofeul.
Sa ne bucuram de el! Este al nostru, al tuturor!

Dragi olteni de pretutideni, dragi suporteri si dragi jucatori, luati-l si mandriti-va oriunde in lumea aceasta ca ati fost martorii si protagonistii acestei performante …

Sursa foto: Libertatea

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»